Laatste musical op Sint Mauritiusschool

RHEDEN – Op alle lagere scholen in de regio is de tijd aangebroken dat de kinderen van groep 8 een musical opvoeren en daarna de school gaan verlaten. 

Voor de kinderen van groep 8 van de St. Mauritiusschool in Rheden was het afscheid wel heel erg bijzonder. Het is namelijk de laatste groep die op deze lokatie de school zal verlaten. Na de zomer gaat de school naar een nieuwe lokatie, De Kroeseboom, de nieuwe Bredeschool in Rheden.
Afgelopen dinsdag voerde groep 8 haar musical “Hotel te koop” nog op voor de bewoners van Rhederhof, woensdagochtend voor de kinderen van de school, en woensdagavond nog een keer voor de ouders. Na de diverse voorstellingen zwaaiden alle kinderen van de school en de ouders de 8e groepers uit. Veel succes en plezier in het voortgezet onderwijs !
Aangezien de school donderdag en vrijdag dicht is in verband met de verhuizing naar de nieuwe locatie, is afgelopen maandag reeds officieel afscheid genomen van de oude school.
Klik op de bovenste foto voor een korte foto-impressie
Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Dan volg ons via @HetRhedenNieuws
img5167
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen