Scoutinggroep De Markesteen op de Verenigingendag Centrum Velp

Foto:

VELP – Op 13 september 2014 is Scoutinggroep De Markesteen weer aanwezig op de Verenigingendag Centrum Velp. De bezoekers van Centrum Velp kunnen die dag volop kennismaken met Scouting. 

Zo kan er een broodje gebakken worden boven echt houtvuur. Maar dan moet er natuurlijk wel eerst hout gezaagd worden! 
Bent u de nieuwe PR en communicatie vrijwilliger van Scoutinggroep De Markesteen?
Elke zaterdag beleven de scouts de mooiste avonturen bij scoutinggroep de Markesteen. Het gaat heel goed met de Markesteen en dat willen we graag zo houden. Iedere week is de leiding druk met organiseren van de opkomsten en ook zetten zij fantastische zomerkampen neer. Daarnaast hebben we een bestuur dat de leiding hierbij ondersteunt. Het bestuur zorgt voor de financiën, de administratie, contact met externe partijen en groepsbegeleiding. 
Op dit moment zijn wij dringend op zoek naar Iemand die voor ons het contact onderhoudt met de lokale pers, artikelen en aankondigingen schrijft over bijzondere opkomsten en acties, een bijdrage levert aan de website, de leiding ondersteunt in de communicatie naar ouders en jeugdleden, helpt een (half) jaarlijkse nieuwsbrief op te zetten. 
Wat vraagt het van u: 
Naast de functie specifieke taken is er eens per 6 weken een bestuursvergadering en eens per 6 weken de groepsraad. Dit is een vergadering met de leiding op zaterdag tussen 12.00 en 13.30 uur. Tevens is aanwezigheid bij bijzondere opkomsten gewenst. De verwachting is dat u er gemiddeld een uur per week mee bezig bent. Wij hopen van harte dat u ons wil ondersteunen en zich aanmeld voor een bestuursfunctie. Voor vragen en aanmeldingen kunt u contact opnemen met onze voorzitter, Harald Hendriks, [email protected].
Scouting staat voor uitdaging! 
Bij Scouting besteden kinderen  en  jongeren  hun  vrije  tijd  op  een  actieve  en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en  leren  samen  te  werken  en  respect  te  hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke  manier  tot  zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen