Sandton Hotel de Roskam start unieke samenwerking met lokale partners

Foto: Hotel de Roskam

RHEDEN – Sandton Hotel De Roskam gaat vanaf 18 mei een unieke samenwerking aan met lokale partners. Dit nieuwe concept en deze samenwerking zorgen voor een volledig nieuwe uitstraling van de vergaderruimtes én voor een optimale promotie van de partners. 

Lokale partners kunnen een vergaderruimte ‘adopteren’. Door middel van het invullen van een schitterende fotowand krijgt de ruimte een unieke en inspirerende uitstraling en de partner krijgt optimale promotie op een unieke manier. 
De uitgangspositie is dat de partner moet passen bij de omgeving en het beeld een landelijke uitstraling moet hebben. Door dit concept realiseren we een hechtere samenwerking met onze lokale partners. Iets wat in deze tijden belangrijker is dan ooit tevoren.
De eerste transformatie is inmiddels gerealiseerd in samenwerking met Youp Cretier van Wijngaard Hof te Dieren. Zij waren als eerste bereid hierin samen te werken en hebben hiermee de absolute primeur in dit nieuwe concept.
Op dit moment is men met meerdere partners in gesprek om deze unieke beleving door te voeren naar alle overige ruimtes.
Op donderdag 20 juni om 15.30 uur verricht de burgemeester van Rheden, mevrouw Petra van Wingerden – Boers, de officiële opening van één of meerdere vergaderruimtes, waarna we gezamenlijk het glas heffen op dit unieke project. Uiteraard doen we dit met een unieke, regionale wijn van Wijngaard Hof te Dieren. U bent hierbij van harte welkom.
hotelderoskam1
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen