COLUMN: Wouter Rijnbende’s voorbereiding naar de Alpe d’HuZes 2013 – Deel #15

Foto:

RHEDEN – De trainingsrondjes breiden zich uit naar ritten boven de 100 km. 9 mei jl. een ritje van 120 km, van Rheden naar Zutphen, Deventer, Apeldoorn, Hoenderlo, Otterlo en dan via Arnhem weer terug.

Met moederdag, 12 mei jl, was de officiële kick off van de Alpe d’HuZes op Papendal. Dit was ook de dag waarop de deelnemers hun kleding konden ophalen. Helaas zullen we het dit jaar met slechts 2 shirt sponsors moeten doen, maar, daar zijn we dan ook extra trots op: CSC en JAGYBA !
Met losse arm- en beenstukken komt het totale tenue er dan als volgt uit te zien.
En, nieuwe kleding moet natuurlijk ook ingereden worden, waar Simon graag mee helpt. Ook met Simon nog een aantal klimmetjes op de Posbank gedaan.
De Alpe d’HuZes begint nu steeds dichterbij te komen. Nog een kleine twee weken. De weersvoorspellingen variëren enorm. We hebben schema’s die op de fietsdagen regen en onweer voorspellen, maar we hebben ook voorspellingen die uitkomen op 20 graden met zon. Zo moeilijk kan het schijnbaar zijn om het weer te voorspellen. Laten we maar hopen op het laatste.
Het weer op de Alpe is net als elders in europa erg wisselvallig. 25 mei is er een flinke lading sneeuw gevallen ! Hopen dat dat allemaal gesmolten is als we over een kleine 2 weken moeten fietsen.
Zondag 26 mei ’s morgens nog een heerlijke team training over de heuvels van Nijmegen. Nu eerst nog een weekje werken in Italië. Donderdagavond weer terug, w.s. net te laat voor de foto die de Gelderlander wil maken van alle Alpe d’Huzessers uit regio Arnhem. Voor het vertrek ook nog even polsen wat een aantal donatie boxen in de winkels in het dorp hebben opgeleverd. Ook zijn nog niet alle toezeggingen binnen, dus daar vrijdag ook nog even achteraan, en dan… op naar de Alpe !
team
Wilt u op een andere wijze bijdragen?  Sponsor mij of Team-PA. Elke gesponsorde euro komt door het anti strijkstokbeleid ten goede aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van kankerpatiënten!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen