De Isseltaler Musikanten halen Die Innsbrucker Böhmische naar Ooy-Zevenaar

Foto:

De Isseltaler Musikanten halen op 6 september aanstaande Die Innsbrucker Böhmische naar Nederland en treden zelf op in het voorprogramma.

In plaats van helemaal naar Zuid-Duitsland of Oostenrijk te reizen voor een optreden van Die Innsbrucker Böhmische, kunt u ook kaarten kopen voor het  concert in Nederland.  U heeft nu de gelegenheid om uw kaarten te bestellen of te reserveren en zeker te zijn van uw plaats bij het concert. 
De kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. Kaarten zijn ook vooraf verkrijgbaar via www.isseltalermusikanten.nl / [email protected] of via telefoon 026-3820245 te reserveren. De toegangsprijs bedraagt € 18,00 per persoon.
Het optreden vindt plaats in Schuttersgebouw EMM, Slenterweg 2, (6905 DM) Ooy-Zevenaar. De aanvang is 19.30 uur, de zaal gaat open om 18.30 uur.
Het orkest Die Innsbrucker Böhmische werd opgericht in 1997 door slagwerker Norbert Rabanser. Het is het onbetwiste toporkest in kleine bezetting in het Böhmische muziekgenre en is in dit genre nog niet overtroffen in kwaliteit. De handelsmerken van de groep zijn de originele composities en de eigen arrangementen, die een hoge mate van virtuositeit verlangen. De professionele muzikanten zijn bij elkaar gekomen om de Böhmische blaasmuziek tot in de perfectie uit te voeren. 
De ‘Isseltaler Musikanten’ uit Rheden zijn gespecialiseerd in de Egerländerblaasmuziek. Dirigent Bennie ter Heide treedt met het orkest dan ook met regelmaat in de voetsporen van Ernst Mosch, de peetvader van de Egerländerblaasmuziek.
Kijk voor een eerdere publicatie op:
poster-innsbrucker-2014
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen