Nieuwe zangers welkom bij Koorschool!

Foto:

VELP – Koorschool Katalin Szabó in Velp begint op 1 september weer met een nieuw seizoen.Er zijn vier groepen in de Koorschool. Het is nog mogelijk om je op te geven voor het zangjaar! Jaarlijks  geven de zangers  een kerstconcert en wordt het seizoen afgesloten met een zomerconcert. Bij het kerstconcert bestaat het repertoire niet alleen maar uit kerstliederen, maar er worden ook andere liederen gezongen. 

De koorklas is voor kinderen vanaf 6 jaar. Er wordt heel veel gewerkt aan de ontwikkeling van het gehoor en een goed gebruik van de stem en natuurlijk leuk zingen. De les is op dinsdag van 16.30 – 17.15 uur. 
Het kinderkoor zingt al in meerdere talen. Vanaf 8-9 jaar kun je hier komen zingen. Je begint op een speelse manier met noten lezen en ook hier spelen stemgebruik en gehoorontwikkeling een belangrijke rol. De les is op donderdag om 16.30 -17.15 uur.
In het jeugdkoor zingen meisjes die al op de middelbare school zitten.
Het repertoire is zeer gevarieerd, van klassiek tot pop en dan 2-, 3- of 4- stemmig.
De leden van het studentenkoor zijn in het algemeen 18 jaar of ouder. Het is groepje van jongens en meisjes, dat één keer in de twee weken repeteert op dinsdagavond van 20.00 – 21.30 uur. Ook zij  zingen allerlei stijlen. Zij treden apart op, maar soms met de andere leerlingen van de Koorschool.
Wil eerst een proefles meedoen dan is dat natuurlijk mogelijk.
Geef je op via [email protected]
Meer informatie: www.koorschoolvelp.nl  of bij Katalin Szabó: telefoon 026 364 96 16.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen