Bospatrouille Dieren gaat verder OPEN DAG AFGELAST

De geplande Open Dag van de Bospatrouille op zaterdag 2 februari is AFGELAST. 

De geplande Open Dag van de Bospatrouille op zaterdag 2 februari is AFGELAST. 

Nadere informatie volgt op een later tijdstip


DIEREN – Op 26 oktober 2012 is door een noodlottig auto ongeval Piet Wubs komen te overlijden. Piet was tot op zijn laatste dag zeer actief en een drijvende kracht binnen de Bospatrouille. Piet heeft zich 46 jaar lang met onverminderde enthousiasme ingezet. Zijn gedachtegoed en zijn levenswerk zal door de huidige leiding en staf van de Bospatrouille worden voortgezet waarbij Harald Janischka zijn functie en rol van Major zal overnemen.
De Bospatrouille is een onafhankelijke verkennersgroep uit Dieren die al meer dan 40 jaar actief is. De Bospatrouille is in 1966 opgericht door Piet Wubs hij heeft de club 46 jaar actief geleid. Wij onderscheiden ons van Scouting Nederland door onze activiteiten. Wij zijn zowel op het water als op het land actief. We beschikken over veel uiteenlopend materiaal waardoor wij veel verschillende activiteiten kunnen ondernemen. Zo beschikken we over eigen tentmateriaal, rubberboten met motoren, GPS, kaartmateriaal en nog veel meer. Bij de Bospatrouille leer je op een leuke manier, door middel van leuke activiteiten, samenwerken, omgangsvormen en verantwoordelijkheid.

Wilt u donateur worden van de stichting Bospatrouille of de jongens eenmalig steunen kijk dan even op onze site www.bospatrouille.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen