Bakkerij Meeuwissen bakt mee voor 3FM Serious Request

Foto:

Rijk gevuld vruchtenbroodje ten bate van het Rode Kruis

Rijk gevuld vruchtenbroodje ten bate van het Rode Kruis

VELP – Brood- en banketbakkerij Meeuwissen uit Velp bakt in de maand december een bijzonder broodje: het 3FM Serious Request broodje. Dit is een cranberry-mueslibroodje in de vorm van een knoop, rijk gevuld met cranberries en rozijnen en afgewerkt met abrikozenmoes en suiker.

Het goede doel

Het 3FM Serious Request broodje is vanaf vrijdag 7 december bij Brood- en banketbakkerij Meeuwissen te koop voor € 5,- per stuk. Hier van komt € 1,- ten goede aan het goede doel. Dit jaar is dat het terugdringen van babysterfte in Afrika en Zuidoost Azië. Een stille ramp die jaarlijks 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt: elke 6 seconden sterft ergens ter wereld een baby.

Landelijke actie

Veel Nederlandse ambachtelijke bakkers doen dit najaar mee met deze actie en gezamenlijk proberen ze zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het Goede Doel. “Het goede doel van de 3FM Request actie gaat ons aan het hart”, aldus bakker Meeuwissen, “ondanks de drukke tijden, dragen we hier graag ons steentje aan bij”.

Op 24 december staat een delegatie deelnemende bakkers bij het Glazen Huis in Enschede om een cheque met daarop een “mooi” bedrag aan te bieden aan de 3FM DJ’s.

Serious Request Broodje: “Bijzonder om te geven, lekker om te krijgen”

Vanaf 7 december: Brood- en banketbakkerij J.A. Meeuwissen, Enkweg 25, 6881 LW, Velp; tel. 026-3618552

 

Deel dit bericht via Social Media!!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen