Activiteitenmarkt Cirkel om de Dorpskerk Rheden

RHEDEN – Op vrijdag 12 september, aan de vooravond van het Open Monumentenweekend, organiseren de Protestantse Dorpskerkgemeenschap en Sport- en gezondheidscentrum De Cirkel, in samenwerking met een groot aantal Rhedense (sport)verenigingen, een bruisende activiteitenmarkt voor jong en oud.in en om de monumentale Dorpskerk.

Op verschillende terrassen kan men terecht voor drankjes en hapjes, o.a. soep, pannenkoeken en barbecue, men kan deelnemen aan allerlei spel- en sportactiviteiten als  korfbal, tennis, judo, dans,  turnen, badminton, laserschieten, voetbal, tafeltennis, (kids)fitness. Er worden demo’s en workshops gegeven door bijvoorbeeld de dansgarde en de March & Showband.  Ook aan de kleintjes wordt gedacht met knutselen en een springkussen. 
Verder kan men rondsnuffelen in de Winkel van Sinkel, bij de speelgoed- quilt- of boekenkraam, Rad van Fortuin, kraam met stekjes en groenten uit eigen tuin, enz. Ook voor kinderen en jongeren is er van alles te doen aan spelletjes en grappige activiteiten.
De kerktoren kan beklommen worden en men kan een uniek kijkje nemen boven de gewelven van de kerk. Via een doorlopende presentatie kan men kennisnemen van waar de Dorpskerkgemeenschap voor staat en wat er komend seizoen allemaal te doen is.
In de kerk is ’s avonds een gevarieerd programma van zang en muziek met o.a. het musicalkoor Music4All uit Dieren.
De opbrengst van deze markt komt o.a. ten goede aan het behoud van de Dorpskerk.
Wees erbij, dit wordt het leukste rondje om de (dorps)kerk dat u ooit heeft meegemaakt!
Activiteitenmarkt Cirkel om de Dorpskerk Rheden op vrijdag 12 september, 16.00 – 21.00 uur.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen