Jongeren brengen Creatieve Energie naar Dieren

DIEREN – ‘Jongeren de kans geven om zich door middel van theaterprojecten, trainingen en workshops op een creatieve manier te kunnen ontwikkelen’, dat is de doelstelling van de “Peter Faber Stichting”. Jongeren en jong volwassenen krijgen hiermee de kans de switch te maken van destructieve – naar creatieve energie onder het motto: “Ik kan het, ik wil het en ik doe het. Nu!”.

DIEREN – ‘Jongeren de kans geven om zich door middel van theaterprojecten, trainingen en workshops op een creatieve manier te kunnen ontwikkelen’, dat is de doelstelling van de “Peter Faber Stichting“. Jongeren en jong volwassenen krijgen hiermee de kans de switch te maken van destructieve – naar creatieve energie onder het motto: “Ik kan het, ik wil het en ik doe het. Nu!”.

Acteur Peter Faber heeft eerder dit jaar met een project een succesvolle film uitgebracht. In dit project werd door Faber samengewerkt met een groep jongeren uit de straten van Tuindorp Oostzaan/Amsterdam-Noord. Onder leiding van regisseur Jesse Faber en een team van professionals uit de flm- en TV wereld werkten de jongeren aan een 20 minuten durende speelfilm “Hangen of Leven”, die half mei in première is gegaan.

Ondertussen is de stichting bezig een nieuw project te starten, vader en zoon Faber hebben een film voor ogen waarin het rolpatroon van ‘hangjongere’ wordt doorbroken. De nieuwe film draag de werktitel “Los van de Wereld”.

Op 26 oktober komt Peter Faber c.s. naar Dieren waarin de bezoekers worden meegenomen in het thema van de Peter Faber Stichting. Een voorstelling van de jongeren, samen met peter Faber, is een onderdeel van het avondvullende programma.

De avond wordt gearrangeerd door “Kiwanis Rheden – De Veluwezoom”. Kiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs, een club van mensen die door het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengen (fundraising) en dat bijeengebrachte geld uitgeven aan goede doelen (fundspending). Een Kiwanis serviceclub heeft naast de genoemde doelstelling vooral persoonlijke ontplooiing van het individuele lid voor ogen. In de gemeente Rheden is Kiwanis actief via “Kiwanis Club Rheden – De Veluwezoom”, de netto opbrengst van de avond komt ten goede aan het project “Los van de Wereld”.

Meer informatie over het programma, locatie en kaartverkoop vindt u op de website: www.kiwanis.nl/rhedendeveluwezoom

Voor het opvragen van informatie, of direct bestellen van kaarten, kunt u mailen aan: [email protected]

Deel dit bericht via Social Media!! 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen