Activiteiten Motor Tour Club Dieren 

Foto:

DIEREN – De Motor Tour Club Dieren en Omstreken is opgericht om de vriendschapsband tussen motorrijders te bevorderen en dit willen ze bereiken door met elkaar toerritten te rijden of mee te doen aan evenementen. 

In de maand september vinden er diverse activiteiten plaats. 
  • Op 7 september rijden zij de Thematocht Molens in de Liemers, Achterhoek, Graafschap, Salland en Veluwe met een lengte van 220 km. 
  • Op 13 september staan zij tijdens de Verenigingsdag op het Calunaplein in Dieren om hun club te promoten. Zo zijn er voor de kleine motorrijdertjes onder ons de pocket bikes met als bijzondere ervaring een mini motor met zijspan en de fotograaf zal het e.e.a. vast leggen. Hierbij een uitnodiging voor motorrijdende vaders/moeders om samen met uw zoon of dochter kennis te maken met onze motorclub. Tijdens de verenigingsdag geven zij informatie en bij aanmelding als lid ontvangt u een gratis opnaai embleem met de logo van de motorclub. 
  • Op 28 september rijden zij De Helsche Hoogte een toerrit van 180 km door heuvelachtig terrein met Hollandse bergen, zij gaan via Dalfsen weer terug naar Dieren. 
Alle ritten starten om 9.00 uur bij Tankstation Tango te Dieren. Niet leden betalen een kleine vergoeding. 
Welkom
De MTCD stelt het bijzonder op prijs om u te mogen begroeten tijdens de ritten en op de verenigingsdag. Alle informatie kunt u vinden op hun website en u kunt ze volgen op Facebook. www.motortourclubdieren.nl & www.facebook.com/motortourclubdieren
mtcdieren
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen