Kofferbakverkoop 6 september Ellecom

Foto:

ELLECOM – Zaterdag 6 september 2014 organiseert Muziekvereniging Excelsior De Steeg / Ellecom een kofferbakverkoop op het dorpsplein van Ellecom.

Vanaf  half 10 is iedereen welkom deze markt te bezoeken, traditiegetrouw zijn koopjesjagers al eerste van de partij, maar tot ruim in de middag wordt de verkoop omlijst door diverse activiteiten.
Plek huren?
Last minute verkopers kunnen een locatie huren door zich op te geven via Bakkerij Samberg 0313-414287 of per mail via [email protected]. De deelnemende schoolkinderen aan de kleedjesmarkt behoeven zich niet vooraf aan te melden en hebben direct toegang op 6 september. De markt is niet open voor dieren en alcohol is niet toegestaan.
Voor de jeugd is een springkussen aanwezig en natuurlijk wordt koffie met koek geserveerd op het terras. De kofferbakverkoop is een jaarlijks terugkerende traditie in Ellecom. Al jaren is die zaterdag een ontmoetingsplek voor veel dorpelingen die na de vakantie elkaar weer zien en terecht kunnen om leuke artikelen te kopen. 
Veiling
Bij voldoende belangstelling wordt om 13.00 uur een veiling georganiseerd.  De gehele dag zorgt een DJ voor leuke muziek op de markt. 
Muziekvereniging Excelsior
De kofferbakverkoop is een activiteit van de plaatselijke muziekvereniging. Naast het organiseren van de leuke markt hoopt de vereniging er ook een zakcentje aan over te houden om als drumband, fanfareorkest en dweilorkest het komend seizoen weer vele gelegenheden van stemmige muziek te voorzien. Zie ook www.muziekvereniging-excelsior.nl
kofferbakverkoop
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen