Oktoberfest bij Polysport in Dieren

Foto:

DIEREN – Op 11 oktober wordt er voor de tweede keer een oktoberfest georganiseerd, het feest duurt van 20.30 tot 02.00 uur. 

Geweldig succes
In 2013 bleek het oktorberfest een geweldig succes, dus ook dit jaar staat er weer een knalfeest op de agenda! Leuke bands en DJ’s zorgen ervoor dat iedereen gaat dansen! Dit jaar is er ook een prijs voor de best geklede man en vrouw. 
De winnaar krijgt een lang weekend aangeboden op de Veluwe! Herr Visser zal de gasten voorzien van heerlijke brattwurst en Schweinshaxe aus den grossen topf! De bediening is natuurlijk ook in stijl gekleed!  
De Party van het Jaar!!
Spetterende optredens, een goede sfeer, lekker eten, grote glazen bier en een leuke prijs voor de best geklede man en vrouw staan garant voor de party van het jaar!! 
 
Het programma:
Lustige Lud, genoemd naar der ‘ Maister der Musik’ tovert PolySport om tot een heuse Skihut! Met Duitse Schlagers brengt hij iedereen aan het hossen en komen de pullen bier vanzelf tevoorschijn. Lustige Lud heeft enkel feestnummers op zijn repertoire staan zoals Fiesta Mexicana, Cowboy und Indianer, Marmorstein und Eisenbricht, Du, Ein festival der Liebe, Du kannst nicht immer 17 sein en vele andere…
Leo Godfried is een van de DJ’s uit der Heimat, en wat voor een! DJ Leo Godfried brengt u in optimale Duitse stemming met z’n Schlagerparade; van Alpenhits, Volksstumlich, Apres-ski, Duitse Schlager, Oktoberfest hits, tot aan Ballermann knallers uit Mallorca! Tijdens de show worden de videoclips van de betreffende nummers op twee plasmaschermen getoond!
 
Ook komen feestkappel “Die Rote Nasen” gezelligheid brengen met 10 man! 
Lokatie adres: Admiraal Helfrichlaan 89,6952 GD Dieren
Meer informatie en aanmelden kan op:
http://www.oktoberfestdieren.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen