Kastanjelaan13 in Velp opent officieel haar deuren met een Beautyproeverij

Foto:

VELP – Zondagmiddag 9 september opent Kastanjelaan13, het voormalig Kunsthuis 13 in Velp, officieel haar deuren met het eerste publieksevenement een Beautyproeverij. 

VELP – Zondagmiddag 9 september opent Kastanjelaan13, het voormalig Kunsthuis 13 in Velp, officieel haar deuren met het eerste publieksevenement een Beautyproeverij. 

Na een flinke verbouwing tot een sfeervolle, culturele en gezellige lounge met Theater/Concertzaal heet K13 vanaf nu Kastanjelaan13, waarin activiteiten voor een breed publiek. Concerten, kinderactiviteiten, congressen, presentaties, festiviteiten, muziektheater, bedrijfspresentaties, kortom een breed scala aan events passend in de sfeer van Kastanjelaan13.

De officiële openingsactiviteit is een Beautyproeverij waarbij zo’n veertien Velpse ondernemers zich presenteren op het gebied van mode, beauty, innerlijke schoonheid en zij bieden daarnaast een hapje en drankje met live muziek. 

Beautyproeverij

Een exclusief Ladies-Event die de Velthuis kliniek en Kastanjelaan13 gezamenlijk organiseren op een select gezelschap aan bedrijven uit de regio Velp bij elkaar brengt om u te laten proeven van beauty – fashion – food en wine.

Programma Beautyproeverij 

Een greep uit het programma: Jetske Ultee signeert haar huidboek, er zijn bijzondere modepresentaties verzorgd door Hippe Kippe, Miller & Canefield en Zussen & Co. Suzanne Menheere zingt live, Zussen & co is the place to be voor de moderne, zelfbewuste, passievolle vrouw en Jagyba geeft demonstraties. Het geheel wordt gepresenteerd door Edward van Cuilenborg. 
Wijnhandel Appeldoorn en Servontyn Catering bieden de bezoekers een exclusief hapje en drankje aan.

Meer informatie:

“Ladies-Event: Beautyproeverij Kastanjelaan 13”

“Overzicht deelnemende bedrijven”

Website Beautyproeverij

Aanvraag GRATIS kaarten

Website Kastanjelaan 13

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen