Vier Gewonden in het verkeer Arnhem en Rozendaal

ARNHEM – In het politiedistrict Arnhem-Veluwezoom zijn woensdag 22 augustus vier personen gewond geraakt bij verkeersongelukken in Arnhem en Rozendaal. De slachtoffers moesten allen naar het ziekenhuis voor behandeling.Op de Bakenbergseweg in de wijk Sterrenberg in Arnhem liep een 11-jarig meisje uit die stad vermoedelijk een gebroken enkel op toen ze met haar fiets was gevallen. Het meisje zat omstreeks half één ’s middags achterop bij een leeftijdsgenootje. Door nog onbekende oorzaak verloor ze de macht over het stuur waarna ze vielen.

ARNHEM – In het politiedistrict Arnhem-Veluwezoom zijn woensdag 22 augustus vier personen gewond geraakt bij verkeersongelukken in Arnhem en Rozendaal. De slachtoffers moesten allen naar het ziekenhuis voor behandeling.
Op de Bakenbergseweg in de wijk Sterrenberg in Arnhem liep een 11-jarig meisje uit die stad vermoedelijk een gebroken enkel op toen ze met haar fiets was gevallen. Het meisje zat omstreeks half één ’s middags achterop bij een leeftijdsgenootje. Door nog onbekende oorzaak verloor ze de macht over het stuur waarna ze vielen.

Een 20-jarige Arnhemse liep mogelijk rugletsel op nadat ze als duopassagier was gevallen met een brommer. Dat gebeurde omstreeks drie uur ’s middags op de Ir. Molsweg. In een flauwe bocht nabij de Huissensestraat verloor de 47-jarige bestuurster de macht over het stuur met een val als gevolg. Beiden hadden schaafwonden opgelopen, maar vanwege mogelijk rugletsel werd de duopassagier naar het ziekenhuis gebracht.

In Rozendaal raakte omstreeks kwart voor vier ’s middags een 53-jarige mountainbiker uit Ruurlo gewond na een val tijdens een afdaling op de Beekhuizenseweg. De man moest met een beenwond naar het ziekenhuis worden gebracht.

Bij een aanrijding tussen een auto en een fietser op de Zijpendaalseweg in Arnhem liep een 15-jarige jongen uit Oosterbeek letsel op. De jongen kwam rond kwart over negen in de ochtend ter hoogte van de ingang van Park Sonsbeek in botsing met een auto, bestuurd door een 55-jarige Arnhemmer. Vermoedelijk had de jongen de auto niet zien aankomen toen hij de rijbaan over wilde steken. De jongen is met arm- en beenletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen