Aanhouding man met ruim 2 promille achter het stuur door politie Velp.

VELP – De politie in Velp heeft woensdagavond 30 mei op de Arnhemsestraatweg een 66-jarige automobilist uit Bronkhorst aangehouden omdat hij met ruim 2 promille achter het stuur zat. Het rijgedrag van de man gaf aanleiding hem aan de kant te zetten. De man is zijn rijbewijs kwijt.Diverse weggebruikers waarschuwden die avond rond kwart voor zeven de politie nadat ze de man slingerend over de A348 vanuit Doesburg richting Velp hadden zien rijden. De man zou daarbij het verkeer in gevaar brengen. Bij Rheden wisten agenten de Bronkhorster te onderscheppen. De man reageerde in eerste instantie niet op de stoptekens, maar kon uiteindelijk op de Arnhemsestraatweg bij Velp worden klem gereden.

VELP – De politie in Velp heeft woensdagavond 30 mei op de Arnhemsestraatweg een 66-jarige automobilist uit Bronkhorst aangehouden omdat hij met ruim 2 promille achter het stuur zat. Het rijgedrag van de man gaf aanleiding hem aan de kant te zetten. De man is zijn rijbewijs kwijt.
Diverse weggebruikers waarschuwden die avond rond kwart voor zeven de politie nadat ze de man slingerend over de A348 vanuit Doesburg richting Velp hadden zien rijden. De man zou daarbij het verkeer in gevaar brengen. Bij Rheden wisten agenten de Bronkhorster te onderscheppen. De man reageerde in eerste instantie niet op de stoptekens, maar kon uiteindelijk op de Arnhemsestraatweg bij Velp worden klem gereden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen