Bouwburg Velp uitverkocht.

Foto:

VELP- Dit jaar ging de digitale kaartverkoop in op 25 mei.

VELP- Dit jaar ging de digitale kaartverkoop in op 25 mei.

 

De start van de kaartverkoop ging hard. Binnen 7 minuten waren de eerste 2 groepen uitverkocht. Binnen anderhalf uur waren er al 4 groepen uitverkocht. En na nog geen 5 uur was alles uitverkocht. Voor de organisatie een fijn idee dat zoveel kinderen van BouwBurg   kunnen gaan genieten. Maar ook dat er weer zoveel ouders vertrouwen in hen hebben! Voor alle ouders die een kaart hebben gereserveerd denk eraan om binnen 10 dagen de kaart te betalen. Kaarten die na 10 dagen niet zijn betaald gaan weer de verkoop in! Kaarten die betaald zijn worden de komende periode bevestigd. U kunt uw eticket binnen nu en 14 dagen verwachten in uw mailbox.
Het kan dan ook zijn bij een gezin met meerdere kinderen dat uw van 1 kind al een eticket hebt ontvangen en van de andere nog niet, deze zult u binnen de komende 14 dagen ontvangen.

Heeft u geen kaart kunnen bemachtigen? Soms komt het voor dat iemand een dubbele reservering heeft gemaakt,  deze kaart komt dan te vervallen en komt dan weer de verkoop in. Dus houd de bouwburg site in de gaten www.bouwburg.nl 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen