De Prins van Oranje op weg naar Waterloo vanuit Middachten

MIDDACHTEN (1814) –  Afgelopen zondagmiddag is de Prins van Oranje aangekomen op Kasteel Middachten in De Steeg, Generaal Majoor van Reede heeft de Prins van Oranje en zijn staf uitgenodigd voor een ontspannende sport- en spelmiddag. De Prins en zijn gevolg, verbleven kort op het kasteel om even te rusten en te ontspannen.

Dat leverde hele bijzondere foto’s op, helemaal in de stijl van het leven van 200 jaar geleden. De Prins van Oranje en Generaal Majoor van Reede waren aanwezig in de zitkamer van het kasteel, er werd gedanst door de hofdames in de ontvangstkamer en er waren hofdames in de leeskamer. 
Voor de buitenactiviteiten was het weer helaas te slecht, deze werden afgelast, binnen in het Kasteel werden diverse rondleidingen gegeven voor alle aanwezigen. Ze genoten van het kasteel wat helemaal in stijl gebracht was voor het ontvangst van de Prins van Oranje. 
Naderhand werd er in het bijzijn van diverse genodigden een heus diner gegeven in Kasteel Middachten ter ere van de aanwezigheid van de Prins van Oranje met zijn gevolg. 
Klik op de bovenste foto voor een uitgebreid fotoverslag.
Kijk voor een eerdere publicatie op: 
middachten-17-8-14-026
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen