“Brieven zetten de Toon” in de Oude Jan in Velp

Foto:

VELP – Zaterdag 28 januari geeft Duo Aeolus een concert in kerk De Oude Jan te Velp. Het duo heeft samen met Walter Jansen een programma samengesteld onde de naam “Brieven zetten de toon”.

VELP – Zaterdag 28 januari geeft Duo Aeolus een concert in kerk De Oude Jan te Velp. Het duo heeft samen met Walter Jansen een programma samengesteld onde de naam “Brieven zetten de toon”.

Muziek van onder andere Percolesi, Poulenc, Fukushima, Domeniconi en Bartók wordt afgewisseld met teksten van Toon Tellegen.

Duo Aeolus bestaat uit fluitiste Jos Dingelhoff en gitariste Anna Oerlemans. Walter Jansen verzorgt de voordracht. 

Jos Dingelhoff studeerde fluit bij Magdalena Kuhn, Pieter Odé, Maxence Larrieu en James Galway en treedt regelmatig op in verschillende kleine bezettingen. Ook speelde zij vele jaren in ensemble “De Ereprijs”.

Anna Oerlemans studeerde bij Hein Sanderink bij wie zij in 1982 haar diploma ‘Uitvoerend Musicus’ behaalde. Zij speelt behalve solo ook duo met gitaar, fluit, viool of zang. Daarnaast maakt ze arrangementen en geeft les in haar eigen gitaarschool.

Walter Jansen heeft sinds 1998 samen met Anneke de Feijter een eigen zelfstandige boekhandel in Velp en Oosterbeek. Naast een passie voor lezen en muziek draagt hij graag verhalen en gedichten voor aan kinderen en volwassenen. Hij heeft tientallen programma’s gemaakt waarbij muziek en literatuur elkaar afwisselen en versterken.

Het concert vindt plaats in kerk De Oude Jan, Kerkstraat 56 te Velp en begint om 20:00u.

De kerk is open vanaf 19:30u. Entree is €9,50 inclusief een consumptie. 

Reserveren en voorverkoop: Boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6 te Velp,

Tel. 026-3628959 of direct via de website: www.eenpassievoorboeken.nl

 

De werkgroep culturele activiteiten Oude Jan organiseert in samenwerking met boekhandel Jansen en de Feijter iedere laatste zaterdag van de maand een culturele activiteit in het 12e eeuwse Romaanse kerkje de Oude Jan te Velp. Muziek is daarbij het uitgangspunt, al dan niet in combinatie met literatuur. Het programma komt tot stand dankzij steun van de Stichting Kleintje Cultuur, de Stichting Vrienden van de Oude Jan en een aantal in Velp en omgeving gevestigde bedrijven.  

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen