Politie zoekt getuigen woningoverval Gogelstraat Arnhem

ARNHEM – De politie is een onderzoek gestart naar een woningoverval aan de Gogelstraat in Arnhem. Dit gebeurde maandagavond 31 oktober rond kwart voor tien.

ARNHEM – De politie is een onderzoek gestart naar een woningoverval aan de Gogelstraat in Arnhem. Dit gebeurde maandagavond 31 oktober rond kwart voor tien.

De Gogelstraat is een zijstraat van de Johan de Wittlaan, die in oostelijke richting naar Velp loopt.

De bewoonster, een 92-jarige vrouw, raakte licht gewond en is ter plekke behandeld door ambulancepersoneel. Volgens de eerste berichten zouden twee mannen die avond rond kwart voor tien de woning zijn binnengedrongen en de vrouw in de woning hebben belaagd. Het is op dit moment nog onduidelijk wat er precies is buitgemaakt. De daders zijn de woning in onbekende richting ontvlucht. Van hen ontbreekt nog elk spoor.

 

Getuigen
De politie is direct gestart met een onderzoek. Getuigen die iets gehoord of gezien hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook. Bel dan met 0800-7000.

 

Offensief tegen overvallen
De politie Gelderland-Midden heeft met ingang van 3 januari een groot offensief ingezet tegen gewapende overvallen. De regio Gelderland-Midden heeft de laatste maand meerdere malen te maken gehad met woningovervallen.

Zie publicatie 16 oktober jl.

 

Neem contact op met de politie!
Burgers en ondernemers worden opgeroepen verdachte situaties te melden bij en informatie te geven aan de politie op 0900-8844. Als men anoniem wil blijven, kan men bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Men kan ook mailen met het overvallenteam:

[email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen