Vrijdag 15 augustus gaat “Zomer in Rheden” van start!

Foto:

RHEDEN – Als het weer vrijdag zo wordt als afgelopen donderdag dan wordt het geen “Zomer in Rheden”, maar gewoon “Zomaar in Rheden”. Morgen presenteren verenigingen zich en het hele dorp en velen van daarbuiten zich op TV Gelderland in het programma Zomer in Gelderland. 

Goed doel
Het dorp Rheden doet mee aan Zomer in Gelderland, en dat doen ze voor een geldprijs, zo hoog mogelijk en maximaal € 1000,00. De geldprijs gaat naar een ‘goed doel’ en dat is de inrichting van de keuken in het Dorpshuis. 
Opdrachten
Pas vrijdagochtend worden de opdrachten bekend gemaakt,  er moet “iets…?” gemaakt worden, er wordt een kleur bekend gemaakt waarmee het team van Zomer in Rheden het plein bij Ons Huis in een bepaalde kleur moet steken, maar dat is nog helemaal niet duidelijk.
Alles is welkom, mankracht, materiaal, materieel
De organisatie doet een dringende oproep tot hulp van de Rhedense bevolking, men heeft nodig: materiaal, menskracht, spijkers, hamers en nietmachines, bedenk het maar en neem het mee en kom het team helpen!
Vrijdag 17:00 uur allemaal naar het Meester B. van Leeuwenplein!!!
Niet alleen zijn er overdag mensen nodig, maar vooral ook zo veel mogelijk op vrijdagmiddag om 17:00 (met paraplu). Want dan wordt er geteld en hoe meer meer mensen er aanwezig zijn hoe meer punten er verdiend kunnen worden.
Uitzending op TV Gelderland
De uitzendingen zijn op TV Gelderland even na 18:10 uur en duurt ruim een half uur en wordt ieder uur erna herhaald. 
Groot hart
De organisatie hoopt dat het leuk wordt en dat ze in alle bescheidenheid toch een goed Rhedens figuur slaan. “Want er gaan méér mensen in een groot hart in Rheden dan in de hele TV van Gelderland. Zo is het toevallig ook nog eens een keer”, aldus de organisatie.
Oproep 
Help het team dus morgen als er een beroep op je gedaan wordt, of kom uit jezelf kijken en je diensten aanbieden, Iedereen is welkom, kinderen, moeders, vaders en opa’s en oma’s! De basis van de organisatie is het Dorpshuis.
Rhevak afsluiting
De kinderen die naderhand nog naar de afsluiting van Rhevak willen worden onder begeleiding van muziek van het dweilorkest 94½  naar het Rhevak-terrein gebracht.
zig1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen