Vele kleuren op de Veluwe, Posbank

Foto:

VELUWE/POSBANK- Langzaam veranderd de groene Veluwe in een paars bloeiend heide gebied, een prachtig gezicht. 

Helaas hebben diverse paden en wegen op de Veluwe veel schade opgelopen door de enorme watermassa die vorige week maandag in dit gebied viel en er doorheen  stroomde.
Enkele wegen hebben schade opgelopen, paden zijn verzakt waardoor er op sommige plaatsen grote gaten zijn ontstaan en gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. De gemeente, en diverse terreineigenaren zoals Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en particulieren, zullen nog de nodige tijd nodig hebben deze te herstellen.
Voetgangers, fietsers en ruiters zijn uiteraard welkom in het gebied maar kijk wel goed uit, op enkele plekken zijn wegdelen afgezet door middel van linten maar lang niet alles. 
Geniet van de prachtige Gelderse Natuur, de wijde vergezichten, de bloeiende heide, maar let op uzelf en kijk goed waar u loopt, fietst of rijdt. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen