Speurspel Bedelaars en Armoedzaaiers Park Rosendael

Foto:

ROZENDAAL – Laat je voor de laatste keer dit jaar meevoeren tijdens een spannende, interactieve tocht vol ontmoetingen met bedelaars en armoedzaaiers, op dinsdag en woensdag 5 en 6 augustus. In Park Rosendael, bekend van De Bedriegertjes, beleven kinderen en hun (groot)ouders het verhaal over de rijke bewoners en de arme mensen uit de buurt. 

Pronken de rijken met al hun pracht en praal, bedelen de armoedzaaiers om een stukje brood of een muntstuk. 
De tocht brengt de gasten door het hele park dat speciaal in de avonduren wordt opengesteld. Onderweg zijn er verhalen, opdrachten en 1 belangrijke vraag: wie van de bedelaars is een bedrieger?
Dinsdag en woensdag 5 en 6 augustus. Start bij aankomst tussen 19.00 en 20.00 uur. Duur 1 uur. Kosten: volwassenen en kinderen 4 t/m 12 jaar € 7,00. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen  € 6,00. Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
Informatie: tel. (026) 364 46 45 of [email protected]. Reserveren niet nodig.
bedelaars-armoedzaaiers-2
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen