Wie heeft onze Pimmetje gezien?

DIEREN – Sinds 19 juli wordt vanuit de Peter van Anrooylaan Pimmetje een rode kater vermist door de familie van den Elsen – Westendorf Peters. 

Pimmetje is een gecastreerde kater, 8 jaar oud, is gechipt, heeft een rood halsbandje met adreskoker en goudkleurig belletje.

Signalement: 
Lief, dik, vriendelijk katertje, kopje in verhouding kleiner dan lijf. Witte snoet, borst, buik, teentjes vóór en kniekousen achterpoten. Rode vlek onder kin. Donkere strepen naast de ooghoeken langs de zijkant van zijn kop, Pimmetje mist 3 hoektanden.
Pimmetje is begin juni verhuisd van de Mr. Troelstrastraat naar de Peter van Anrooylaan in Dieren. Kan zich in beide gebieden ophouden, maar ook daarbuiten. Hij zal angstig of in paniek zijn en daarom schuw, kan zich hierdoor ook in garages, schuurtjes, caravans, kelders en/of tuinen bevinden. 
Contact: 
Claudia van den Elsen-Westendorf Pieters – [email protected] – 06-45734568
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s
p1190547
Links:
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen