Kerstsfeer rond de Oude Jan in Velp

VELP – Op zaterdag 20 december organiseert Ik buurt mee! een kleine kerstmarkt rondom de kerk de Oude Jan voor de bewoners van Velp midden-oost. Van 18.00 tot 21.00 uur kunnen bewoners laten weten wat zij van hun buurt vinden; wat gaat er goed en wat kan er beter en welke wensen zijn er. 

Er is een aantal kramen waar diverse kerstspullen te koop zijn, de speelotheek is er met 2ehands speelgoed en er zijn oude lp’s te koop. De Oude Jan is die avond geopend voor bezichtiging en er zijn mensen aanwezig die vertellen over de historie van de kerk. Het koor “De Borrelnootjes” brengt tijdens de markt kerstliederen ten gehore. 
Er is gratis koffie, thee, limonade en glühwein. En voor de buurtbewoners die een ingevulde enquête inleveren, zijn er gratis poffertjes. Deze enquête is huis-aan-huis bij de bewoners in Velp midden-oost bezorgd.  
De professionals die in de buurt werkzaam zijn, zijn ook aanwezig op de kerstmarkt, zoals de wijkagent, de buurtcoach, de jongerenwerker, medewerkers van Vivare, van Stichting VIVA en van de gemeente. Deze buurtwerkers gaan graag met de bewoners in gesprek onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast is dit een mooie gelegenheid voor bewoners om elkaar (beter) te leren kennen. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen