Arnhems Trompetterkorps en Mr. H.M. van der Zandt gaan samenwerken.

VELP/ARNHEM – Op donderdag 4 december werd er op de Beemd geproost op de samenwerking tussen Drum- en showfanfare Mr. H.M. van der Zandt en het Arnhems Trompetterkorps. Beide voorzitters hebben hun handtekening gezet onder de officiële samenwerkingsakte. 

Uiteraard mag de taart niet ontbrekend bij zo’n feestelijk moment. Er werden twee grote taarten aangesneden met daarop de foto’s van beide muziekverenigingen.
Onder de werktitel ‘Samenwerking van A tot en met Z’ gaan Drum en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt uit Velp en het Arnhems Trompetterkorps (ATK) uit Arnhem een samenwerking aan.
Samen sterk!
Beide korpsen merken dat het moeilijk is om leerlingen te werven. Daarnaast is het natuurlijk verloop helaas groter dan de nieuwe instroom. Er is geen sprake van een fusie. Beide muziekverenigingen behouden hun eigen identiteit en de samenwerking is intensief.
Door de samenwerking tussen beide korpsen zult u op straat meer muzikanten zien lopen dan u van Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt en van het Arnhems Trompetterkorps gewend bent. Hierdoor zult u een bijzonder prettig en volle sound kunnen horen.
bbj4qeki3l3ezne5ktqglaudk
Meer leden werven
Doelstelling van de korpsen is groei van ledenaantal, het verkrijgen van mooie optredens maar vooral het plezier beleven aan het maken van muziek met een grote groep muzikanten. Voor de komende 2 jaar worden er optredens gepland in beide gemeenten om het publiek te laten genieten van de muziek en om nieuwe leden te werven.  
Verder zal er een gezamenlijke show worden ingestudeerd, die wordt aangeboden aan de organisatoren en impresario’s van taptoes. 
De officiële startdatum van de samenwerking is op 1 januari 2015. Een grote groep muzikanten was al zo enthousiast over de samenwerking, dat zij op straat al hebben mee gespeeld met de andere muziekvereniging.
adknsl735upuctvlb7djkxsgz
Heb je belangstelling om te komen kijken, luisteren of meespelen tijdens een repetitieavond dan ben je van harte welkom. Bespeel je nog geen muziekinstrument? Geen probleem, er is de mogelijkheid voor gedegen muziekonderwijs.
Gezamenlijke repetities vinden op dit moment 2 keer per maand plaats. Eens per vier weken is dat op donderdag in Velp onder leiding van Rudy Böhmer, en eens per vier weken is dat in Arnhem onder leiding van Marcus Kerpershoek. 
Voor informatie: www.samenwerkingvanAtotenmetZ.nl , www.vanderzandtvelp.nl of www.arnhemstrompetterkorps.nl     
Klik op de bovenste foto voor een uitgebreid fotoverslag.
b8vly7iyhl2af0t6yq1mk8eca
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen