Traverse Dieren kan door met plannen

DIEREN – De Raad van State heeft op 3-12-2014 alle beroepen tegen het bestemmingsplan Dieren-Midden locatie Stationsgebied ongegrond verklaard.

Dit betekent dat het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden en de gemeente door kan met de herinrichting van het stationsgebied waaronder de parkeervoorziening. 
Wethouder Nicole Olland: “Deze uitspraak is een belangrijke mijlpaal voor de ontsluiting van het dorp Dieren. Wij zijn blij dat hiermee de bestemmingsplanprocedure is afgerond en we nu kunnen starten met de uitvoeringsfase. Natuurlijk blijven we ook in deze fase oog houden voor een goede communicatie met onze inwoners.” 
Inloopbijeenkomst
Op maandag 15 december 2014 organiseren provincie en gemeente samen een inloopbijeenkomst voor bewoners en belangstellenden. De bijeenkomst vindt plaats in het Theothorne vergadercentrum aan het Callunaplein 77 in Dieren. 
Tussen 19.30 en 22.00 uur staan adviseurs klaar om – aan de hand van tekeningen en beelden – tekst en uitleg te geven bij de verschillende deelonderwerpen van het project Traverse Dieren. Ook de toekomstige uitvoering komt aan bod. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen