Bospatrouille zomerkamp Vaassen 2014

Foto:

DIEREN/VAASSEN – Afgelopen week hebben de jongens van de Bospatrouille Dieren, in Vaassen hun jaarlijkse kampweek gehouden. 

Op zaterdag 19 juli zijn  45 jongens op de fiets gestapt en vanwege de warmte zijn ze in een rustig tempo naar Vaassen gefietst om vervolgens hun kamp op te bouwen. Tijdens de fietstocht is ook een bezoek gebracht aan het verscholen dorp in Vierhouten.
Tijdens de kamp week hebben de jongens diverse activiteiten gedaan zoals een dropping, lopen op kaart en kompas, sport en spel activiteiten en een mooie fiets puzzel tocht door de omgeving van Vaassen.
De stafleden vinden het belangrijk dat de jongens tijdens het zomerkamp wat van de omgeving leren kennen en dat de zelfredzaamheid verbetert. In deze week zie je jongens zichzelf ontwikkelen en bijvoorbeeld groentes eten die ze thuis niet eten. Oudere leden leren inkopen doen en te koken voor 10 personen. De jongens leren voor zichzelf opkomen, maar beseffen ook dat ze het niet alleen kunnen. 
En ook de Bospatrouille kan het niet zonder sponsors  die hen geheel vrijblijvend helpen. Net als vorig jaar was ook dit keer directeur /eigenaar Ron Zijlstra van transportbedrijf Rodimi Trading uit Spankeren aanwezig met twee medewerkers om alle materialen te vervoeren. 
Foto’s en filmpjes van de zomerkamp week zijn te bekijken op de Facebookpagina van de Bospatrouille:

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen