Kribje kijken in de Velpse Grote Kerk

VELP – Iedereen was uitgenodigd om op Eerste Kerstdag naar de Grote Kerk aan de Kerkstraat 32 te Velp te komen, tussen 14.00 en 17.00 uur was er een open inloop waarbij men onder andere de kerststal kon bezichtigen met de kinderen en/of een kaarsje aansteken.

Daarnaast was de kerk sfeervol verlicht en versierd, er was achtergrondmuziek en tussendoor speelde de organist op het grote orgel. Ook werd er door een bezoeker spontaan kerstmuziek op een accordeon gespeeld voor alle aanwezigen.

Natuurlijk was er volop gelegenheid tot ontmoeting in de kerk en was er warme chocomel, glühwein, koffie of een versnaperingen voor de liefhebber. Er kon gezellig onder het genot van een drankje gepraat worden met de vele bezoekers die de kerk bezochten en plaats namen aan de tafels in de kerk.

Bij deze gelegenheid was het ook mogelijk oliebollen te bestellen ten bate van de nieuwe gebrandschilderde bevrijdingsramen in de Grote Kerk.

Oliebollen!
Voor € 7,00 tien heerlijke oliebollen met of zonder rozijnen, deze zijn maandag 29 december tussen 17.00 en 19.00 uur en dinsdag 30 december tussen 10.00 en 12.00 uur op te halen aan de Kerkstraat 32 te Velp.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kerkstraat 25-12-14  012

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen