NIEUW: Start2Trailrun

Foto: www.Start2trialRun.nl

Op 9 januari om 09:30 uur en 11 januari 11:15 uur start er bij het Bezoekerscentrum Veluwezoom te Rheden een unieke combinatie van start2run en trailrunning in de bosrijke omgeving van de gemeente Arnhem, Renkum, Rheden en Rozendaal.

In 10 trailtrainingen leer je van de runningcoach niet alleen de basisbeginselen van het hardlopen, maar ook de technieken van trailrunning.

Trailrunning is ‘off-road’ hardlopen in de natuur daarbij gebruik makend van natuurlijke hindernissen zoals heuvels, bomen, zand en beekjes met de nadruk op ontspanning en genieten in plaats van prestatie en snelheid.

Door mindfulness- en yoga oefeningen leer je met je volle aandacht in het moment te lopen, zodat je ook op langere termijn blessurevrij kunt blijven genieten van het trailen.

Goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Start2Trailrun is geschikt voor jou als je je hebt voorgenomen aan je conditie te willen werken door te leren hardlopen op onverharde paden; als je op sportieve wijze wil leren om in de buitenlucht stress en spanningen van je af te laten glijden; als je het hardlopen weer wil oppakken maar dan meer met de focus gericht op beleving en ontspanning en minder op prestatie; en als je gewoon goed voor jezelf wil zorgen omdat vitaliteit belangrijk voor je is.

Meer info? www.start2trailrun.nl / [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen