Laagdrempelig loopbaanevent op 30 januari in De Steeg

Foto: Yael van Assendelft

DE STEEG – 30 januari vindt er in de ochtend in ’t Parkhuis een laagdrempelig loopbaanevent plaats onder het motto ‘volg je hart en houd het hoofd koel’. In de huidige tijden is het een uitdaging om een gezonde balans te vinden tussen brood op de plank en dát doen wat je leuk vindt en bij je past.

De ochtend biedt mensen inspiratie en positieve aandacht voor het maken van energie gevende keuzes in werk.

Er wordt rekening gehouden met de kleine beurs. Indien de prijs van € 7,50 een probleem geeft, is een lagere prijs tot zelfs geen bijdrage mogelijk. De prijs voor de wat grotere beurs is € 12,50. Iemand sponsoren kan ook. Deelnemers stellen zelf hun programma samen uit parallelle en kleinschalige sessies. Aanmelden kan via www.sterkdoorliefde.nl

De inspiratie ochtend is een initiatief van Yael van Assendelft, inwoner van De Steeg, en enkele andere inspiratiebrengers. Met hen hoopt Yael dit jaar in deze regio een warm thuis op te zetten, een plek voor adem ruimte, warme support en inspiratie.

Over Yael van Assendelft
Yael van Assendelft begon eind 2008, na 10 jaar als communicatiekracht gewerkt te hebben, voor zichzelf om mens en bedrijf houvast te geven bij het vaker handelen vanuit hun eigen kracht. Sindsdien draagt zij met verschillende activiteiten bij aan meer hart in werk en leven. Inmiddels heeft zij vele mensen weten te inspireren met haar storytelling en sparringsessies én velen verder op weg geholpen bij meer persoonlijke effectiviteit van handelen. Als professional én vrijwilliger. Yael werkt vanuit een passie om wie ‘iemand’ is meer tot zijn recht te laten komen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen