Koninklijke Rosendaalsche Kapel organiseert Play-In

Foto: Koninklijke Rosendaalsche Kapel

VELP/ROZENDAAL – De Koninklijke Rosendaalsche Kapel (KRK) organiseert op zaterdag 7 februari een play-in voor blazers en slagwerkers in een harmoniebezetting. Dit muzikale festijn vindt plaats in de kerk van de Vrije Evangelische Gemeente in de Oranjestraat 74 in Velp.

De muzikale leiding is tijdens de play-in in handen van de dirigent van de KRK, Michel Jalink uit Oosterbeek. Alweer vier jaar leidt hij de kapel met deskundigheid, vertrouwen en speelplezier. Juist dat plezier dragen de spelers tijdens hun optredens overtuigend uit.

Onder het motto “Met een play-in het voorjaar in” wil de KRK dit speelplezier ook in 2015 delen met andere muzikanten uit de regio. De play-in begint ’s morgens om 9 uur met kennismaking, koffie en thee, waarna vanaf 9.30 uur een eerste inspeelronde wordt gehouden. Vervolgens worden een paar muziekstukken in een aantal rondes door alle deelnemers gerepeteerd.

Om 4 uur ‘s middags geven de muzikanten een klein concert van wat zij tijdens de play-in hebben ingestudeerd. Hierbij zijn belangstellenden als publiek van harte welkom. De kosten van deelname (muziekstukken, koffie, thee en lunch) zijn € 8 per deelnemer.

Toegang bij het concert is voor belangstellenden gratis. Wilt u mee doen, dan kunt u zich aanmelden bij [email protected] of via een telefoontje naar 0316 – 263685.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen