Dierens Mannenkoor maakt er samen weer iets van in 2015

Foto: Wim Hendriksen, Dierens Mannenkoor

DIEREN – Onder het motto “Samen maken wij er weer iets van in 2015!” is maandagavond 5 Januari, de eerste wekelijkse maandagavondbijeenkomst van het Dierens Mannenkoor met een feestelijke receptie begonnen.

Om 20.00 uur kwamen de zangers en partners binnen, elkaar alle goeds voor het nieuwe jaar, toewensend, de organisatie van de receptie, had voor een verassend programma gezorgd, waarbij ook iets persoonlijks van een aantal zangers werd benadrukt.

Zo nam Wim Sneller afscheid van het koor, hij heeft in de loop der jaren menige foto van en persberichten over het koor verzorgd. Heel bijzonder voor het Dierens Mannenkoor is, dat de scheidende zanger Gerrit Errit Kruis, die 42 jaar bij het koor meezong, benoemd werd tot erelid.

05-IMG_0214

Ook was er weer de huldiging van jubilarissen, 12 ½ jaar actief lid zijn. met het uitreiken
van de zilveren draagspeld en oorkonde aan: Johan Boers, Henk Lenting en Leo Teering. Via het Koninklijk Nederlands Zangers verbond, werd wegens 25 jaar trouw lidmaatschap Gerhard van Brink, door een afgevaardigde van de KNZV, gedecoreerd, en kreeg hij een mooie oorkonde.

Onder het genot van een hapje en drankje werd de nieuwjaarsreceptie, een zeer geanimeerde avond, waarop met plezier kan worden teruggekeken door het Dierens Mannenkoor.

01-IMG_0210

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen