Beursvloer Velp op Tennispark Beekhuizen

Foto: Beursvloer

VELP – Op 26 januari wordt de eerste Beursvloer Velp georganiseerd op tennispark Beekhuizen. Tussen 17.00 en 18.30 is dit de plek waar ondernemers, sportaanbieders en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. Hier gaat gehandeld worden in kennis, diensten en producten om de vitaliteit in en rond Velp te vergroten.
Vraag en aanbod van deelnemers komen samen in een informele dynamische omgeving.

Wethouder Ronald Haverkamp slaat om 17.00 op de gong en onder leiding van ‘hoek-mannen’ worden in anderhalf uur matches gemaakt. Het is net een echte beurs, maar dan met gesloten beurzen en betaalde kansen.

Dorien Everaars van Sportdorp Velp: “De beursvloer is een succesvol concept om de vitaliteit bij bedrijven en organisaties te vergroten en maatschappelijk betrokken ondernemen te bevorderen. Het is een evenement waar Sportdorp Velp en partners (sportverenigingen, organisaties) en bedrijven elkaar ontmoeten en kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Vraag en aanbod komt bij elkaar. De matches hebben betrekking op sport, menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit.”

Het doel van Beursvloer Velp is om de betrokkenheid van bedrijven te vergroten en sport en bewegen te stimuleren. “In Velp, zowel in Zuid als Noord als op de bedrijventerreinen, moet meer gesport en bewogen worden. De Beursvloer helpt daaraan mee. Het is echt triple win: sportorganisatie, bedrijf en maatschappij! Na anderhalf uur maken we de balans op van deze eerste beursvloer. Kortom, een prachtig sportief begin van het nieuwe jaar. Mis het niet en wees er bij om te halen, te brengen, te delen en te netwerken!” aldus mede organisator No Sijben van Sportdorp Velp.

Meer informatie, ook over de superaanbiedingen die al starten om 16 uur, staat op de website www.sportdorpvelp.nl. Bel voor vragen of informatie met Dorien Everaars: 06 11281101 of mail naar [email protected]. Opgeven is noodzakelijk en deelname is gratis.

Beursvloer Velp is ontstaan uit een samenwerking tussen Sportdorp Velp, Sport & Zaken en Gemeente Rheden. Beursvloer Velp, 26 januari van 17.00 tot 18.30 uur op Tennispark Beekhuizen, Beekhuizensweg 99 in Velp (en v.a. 16.00 uur speciale superaanbiedingen).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen