Rhedense en Rozendaalse Vrijwilligersprijzen

Foto: VivaRheden

RHEDEN/ROZENDAAL – Zaterdag worden de Vrijwilligersprijzen van 2014 bekend gemaakt in zalencentrum Theothorne te Dieren. Maar liefs 112 aanmeldingen zijn bij het Loket Vrijwillige Inzet van VIVA Rheden binnengekomen. Een lastige taak voor de jury om vier uitverkorenen aan te wijzen.

Immers alle vrijwilligers die zich inzetten verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Zonder hun vaak tomeloze inzet komt de bestaansrecht van menig vrijwilligersorganisatie of –project in het gevaar. Vivare en Rabobank voelen zich verbonden met de gemeenten Rheden en Rozendaal en ondersteunen van harte dit waarderingsevenement.

Vrijwilligers krijgen de gelegenheid om voor of na de prijsuitreiking een gratis film in Schouwburg Theothorne bij te wonen. Het Filmhuis Dieren heeft voor hen twee leuke films gereserveerd. Tevens hebben de gemeenten Rheden en Rozendaal het mogelijk gemaakt een vrijwilligersbuffet door Theothorne te laten serveren, de vrijwilligers hebben zich hier voor op kunnen geven. De organisatie is in handen van het Loket Vrijwillige Inzet van VIVA Rheden.

Vivare en Rabobank
Mede door Vivare en de Rabobank is het mogelijk om een prijzen van 400 euro te schenken aan de individuele vrijwilliger jonger dan 35 jaar, voor de individuele vrijwilliger ouder dan 35 jaar, voor een vrijwilligersorganisatie en voor een vrijwilligersgroep. Het winnende bedrag komt ten goede aan de organisatie waarvoor deze vrijwilligers zich inzetten.

Voor extra informatie over het programma: VIVA Rheden – Loket Vrijwillige Inzet, Maud van Braam, tel.: 0313 – 420 124 of mail: [email protected] .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen