IMPact speelt Teamgeestig

Foto: Teamgeestig

VELP – De eerstvolgende voorstelling van IMPact heet “Teamgeestig” en wordt op 24 januari 2015 in Kastanjelaan13 te Velp gespeeld. IMPact zal u meer dan vermaken met hun ‘impactvolle’ show ‘TEAMGEESTIG’. Creativiteit en impulsiviteit in het heetst van de strijd, dat is wat zij u te bieden hebben!

In mei 2012 is IMPact ontstaan en op dit moment bestaat IMPact uit Fleur, Eric, Matteo, Daan, Rodney, Carla en Lieke.

IMPact staat voor impoviseren & acteren. Op basis van input vanuit het publiek, maar ook van medespelers wordt improvisatietheater gespeeld. De basis voor de voorstellingen zijn bestaande of zelfbedachte theatersportgames. De voorstellingen worden rond een bepaald thema opgezet. Zo staat de komende voorstelling geheel in het teken van “Team”; IMPact als team maar ook team in het algemeen. Deze voorstelling is ook op 22 november gespeeld maar wordt wegens de grote belangstelling op 24 januari herhaald.

Naast de wat grotere voorstellingen worden er ook kleinere voorstellingen gegeven. Dit kunnen optredens zijn op festivals zoals tijdens de laatste UITboulevard in Arnhem of tijdens het Breinfestijn in Deventer maar IMPact verzorgt ook voorstellingen op maat voor bijvoorbeeld verjaardagen of (bedrijfs)feesten.

De reacties van het publiek zijn zeer lovend. Enkele reacties van het publiek over voorgaande voorstellingen zijn:
“Het was weer lachen, gieren, brullen… Op naar volgende voorstelling..”
“Wat een superavond ! We hebben geweldig genoten. En we komen zeker terug.”
“Het was echt een gezellige avond; goed gedaan IMPact”

De eerstvolgende voorstelling van IMPact heet “Teamgeestig” en wordt op 24 januari 2015 in Kastanjelaan13 te Velp gespeeld. Aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur), kijk voor meer informatie en kaarten op www.kastanjelaan13.nl of via de IMPact-spelers, tickets: € 6,50.

Voor meer informatie over IMPact of onze voorstellingen kunt u contact opnemen met Matteo Kooman ([email protected]) en kijken op facebook// Theatergroep Impact en twitter// @IMPact_Arnhem

Teamgeestig1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen