Midwinterblazen bij Cv. De Narrenkap te Velp

VELP – Carnavalsvereniging De Narrenkap organiseerde in samenwerking met Dweilorkest “Tis Niks Wut Niks” uit Dieren voor het vijfde achtereenvolgende jaar de Midwinter Blaasmiddag. Het is een jaarlijks terug kerend evenement wat altijd voor de carnaval wordt gevierd.

Voor deze Midwinter Blaasmiddag waren weer diverse orkesten uit het hele land benaderd. Drie bands waren afgereisd naar het Narrenhuus van CV de Narrenkap, aan De Beemd 3 in Velp.

De deelnemers dit jaar waren:

  • De Fluutjes uit Bussum,
  • De BoerenKroonKapel uit ‘s-Hertogenbosch,
  • De Onbekend Band uit onbekend
  • Dweilorkest Tis Niks Wut Niks uit Dieren

De bands speelden vanaf 13.00 uur om en om, zo’n 20 minuten dweilmuziek wat zorgde voor een zeer gezellige sfeer waardoor er menige polonaise werd gelopen of mee gezongen, door de vele aanwezigen.

Natuurlijk was er ook gelegenheid voor een hapje of drankje verkrijgbaar aan de bar, wat weer prima werd verzorgd door het barpersoneel.
In de pauze was er een optreden van de dansgarde van de Cv. De Narrenkap en een muzikaal optreden op de bekende “Blauwe Tonnen” door drie prominente leden van De Narrenkap.

Om 17.15 uur werd het feest beëindigd en de bands werden bedankt voor hun aanwezigheid en kregen als dank een fles “Velps Veluwe Bitter” mee naar huis.
Het was weer een geslaagde en muzikale middag die druk bezocht werd, wat volgend jaar zeker weer een vervolg zal krijgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen