Iesselkoor zingt in de Oude Jan te Velp

VELP – Het Iesselkoor zong zondagmiddag 25 januari in de Oude Jan aan de Kerkstraat in Velp. De Vrienden van de Oude Jan wil een nieuw concept uitproberen om op de zondagmiddag ook eens minder zware muziek in te roosteren, om zo wellicht een breder, publiek naar de concerten te trekken. Voorlopig staan voor dit jaar nog twee Smartlappenkoren op het programma.

Het Iesselkoor zong Nederlandstalige liederen die bij menigeen nostalgische gevoelens teweeg bracht en mooie herinneringen aan vervlogen tijden opriepen.Dirigent Ton Niemeyer moedigde de aanwezigen aan om lekker mee te zingen en te klappen, met het koor.

Het concert begon om 15.30 en duurde tot 16.30 uur, waarna er gelegenheid was na te praten en een glas wijn of jus d’orange te drinken. Dat werd aangeboden door Wijnhandel Appeldoorn BV.

De 45 aanwezigen waren enthousiast te spreken over het koor deze middag en het nieuwe concept.

Het Iesselkoor repeteert zondagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Buurthuis De Poort aan de van Heeckerenstraat 201 te Velp, belangstellenden zijn van harte welkom. Voor meer informatie kunt u terecht bij [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen