Avondtocht Bedelaars en Armoedzaaiers Park Rosendael

ROZENDAAL – In de rijke geschiedenis uit 700 jaar Kasteel Rosendael gaat het vaak over pracht en praal, rijkdom en bijzondere bezittingen. Deze zomer beleven we het verhaal van de armoedzaaiers.

Maak een tocht door het park in de avonduren en ontmoet bedelaars en allerlei armoedzaaiers. Zij hebben een verhaal of een opdracht voor de bezoekers. Laat je meevoeren tijdens een spannende, interactieve tocht vol ontmoetingen en eigenaardige momenten, want wie is de Bedrieger?
Data: 
Dinsdag 29 en woensdag 30 juli en dinsdag 5 en woensdag 6 augustus. Start bij aankomst tussen 19.00 en 20.00 uur. Duur 1 uur. 
Kosten: 
volwassenen en kinderen 4 t/m 12 jaar € 7,00. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 6,00. Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
Informatie: 
tel. (026) 364 46 45 of [email protected]. Reserveren niet nodig.
Geldersch Landschap & Kasteelen beheert natuurterreinen, kastelen en landgoederen. Doel is de karakteristieke rijkdom van Gelderland te behouden en te beschermen, zodat iedereen er nu en in de toekomst van kan genieten. Dit werk wordt mogelijk gemaakt door de brede steun van vrijwilligers, begunstigers, bedrijven, fondsen, de overheid en de Nationale Postcode Loterij.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen