Vernieuwd opleidingsaanbod bij Open Dag Hogeschool VHL

Foto:

VELP – Hogeschool Van Hall Larenstein (VHL) houdt zaterdag 28 februari de Open Dag op haar locatie in Velp. Vanaf studiejaar 2015 – 2016 kunnen aankomende studenten voor vier nieuwe opleidingen kiezen bij de hogeschool in Velp.

Hoop te ontdekken
Naast de bekende opleidingen (Tuin- en Landschapsinrichting, Bos- en Natuurbeheer en Land- en Watermanagement) kunnen toekomstige studenten nu ook kennis maken met vier nieuwe studies. Deze internationaal georiënteerde opleidingen verhuizen komende zomer van Wageningen naar Velp en zijn voortaan daar te volgen.

  • Bedrijfskunde en Agribusiness,
  • Dier- en Veehouderij,
  • Voedingsmiddelentechnologie
  • International Development Management

Er valt dus een hoop te ontdekken tijdens de Open Dag. In de aula presenteert iedere VHL-opleiding zich met een stand, waar de studiekiezers alvast een beetje kunnen proeven (soms letterlijk) van wat er allemaal te doen is bij Hogeschool VHL in Velp. Ook zijn er volop docenten en studenten van de hogeschool aanwezig om vragen te beantwoorden over een specifieke opleiding of Hogeschool VHL in het algemeen.

Praktische info
De Open Dag van Hogeschool VHL vindt plaats op zaterdag 28 februari van 10:00 u. tot 15:00 u. op Larensteinselaan 26a in Velp. Voor ouders van aankomende studenten houdt Hogeschool VHL op woensdag 15 april een informatiemarkt en ouderavond. Twijfelende studiekiezers hebben de mogelijkheid om op donderdag 11 juni naar de ‘last minute’ voorlichting van de hogeschool te komen.

Over Hogeschool VHL
Hogeschool Van Hall Larenstein (VHL) is een internationale groene kennisinstelling, waar we met passie en kunde onderwijs verzorgen, ondersteund door toegepast onderzoek binnen diverse lectoraten. We leiden proactieve professionals op, die op een verantwoorde en ondernemende wijze een positieve bijdrage leveren aan een duurzame samenleving.

Hogeschool VHL verzorgt diverse Bachelor- en (professional) Master-opleidingen, Associate degrees en cursussen en verricht toegepast onderzoek vanuit onderwijslocaties in Leeuwarden, Velp en Wageningen. Ga voor meer informatie naar www.hogeschoolvhl.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen