Voorjaarsconcert Excelsior en Sursum Corda

Foto:

ELLECOM/DE STEEG – Op zaterdag 14 maart aanstaande organiseren muziekvereniging Excelsior en de gemengde zangvereniging Sursum Corda, beiden uit Ellecom en De Steeg een voorjaarsconcert in de Nicolaaskerk aan de Friedhof te Ellecom.

Het concert start om 20.00 uur, de kerk is vanaf 19.30 uur geopend voor publiek. De toegang is dit keer gratis.

Een bijzonder concert
Voor het eerst in het bestaan van beide verenigingen geven zij een gezamenlijk concert. Wonderlijk omdat beide verenigingen inmiddels een lange staat van dienst hebben. Excelsior bestaat inmiddels 122 jaar en Sursum Corda vierde vorig jaar nog haar 95-jarig jubileumjaar. Waarom het er nog nooit van gekomen is is onbekend, maar dat het tijd wordt dat dit verandert staat buiten kijf.

Deze avond zullen beide verenigingen zowel gezamenlijk, als apart enkele muziekstukken ten gehore brengen. Het beloofd een gevarieerde avond te worden. Muziekvereniging Excelsior staat onder leiding van dirigent Roger Ritzen. Sursum Corda zingt onder leiding van Marcus Janssen.

Vanaf 19.30 uur zijn alle belangstellenden van harte welkom in de Nicolaaskerk aan de Friedhof in Ellecom. Het concert start om 20.00 uur. De toegang is gratis, vanzelfsprekend wordt een vrijwillige bijdrage erg op prijs gesteld.

voorjaarsconcert2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen