Win leuke prijzen en reis méé! In maart gratis met de kinderen met het Openbaar Vervoer!

Foto: Ervaar het OV

REGIO – Kinderen reizen de hele maand maart gratis met de bus of regionale trein. Even naar de stad, op bezoek bij familie of vrienden of eropuit naar een kinderspeelparadijs? Dat doe je in maart heel voordelig!

Makkelijk en voordelig
Kinderen van 4 tot en met 11 jaar reizen in de maand maart – onder begeleiding van een betalende passagier (van 18 jaar of ouder) – gratis mee met het openbaar vervoer. Onder de 4 jaar reizen kinderen altijd gratis.

Win!
Waar gaan jouw kinderen het liefst naar toe met de trein of bus? Deel het met ons via [email protected], Twitter (@ervaarhetov) of via Facebook (ErvaarHetOV) en maak kans op een speelgoedbon!

Ervaar het OV-app
Tickets bestel je via www.ervaarhetov.nl of nog handiger, via de Ervaar het OV-app! De app is te downloaden via de App Store en de Google Play Store. Bekijk alle acties en bestel direct je ticket. Handig als je geen printer hebt of onderweg een ticket wilt aanvragen. Je ticket hoef je dan alleen nog maar op je smartphone of tablet aan de chauffeur of steward te laten zien.

Ervaar het OV
De provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel, de Stadsregio Arnhem Nijmegen en de vervoersbedrijven Arriva, Breng, Connexxion, OV regio IJsselmond en Syntus zijn initiatiefnemers van Ervaar het OV. Doel is om mensen te inspireren meer gebruik te maken van het regionale openbaar vervoer. De acties van Ervaar het OV zijn geldig in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland, met uitzondering alle lijnen van de NS.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen