De Bestuurstafel ‘Duurzaam investeren in onze verenigingen’

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Op donderdagavond 26 maart krijgen vrijwilligersorganisaties de kans om kennis te maken met quick wins op het gebied van duurzaamheid die de vereniging helpen op eenvoudige wijze geld te besparen. Het Loket Vrijwillige Inzet van VIVA Rheden verzorgt samen met Sportbedrijf Rheden de tweede editie van de netwerkavond De Bestuurstafel in de kantine van voetbalvereniging Worth Rheden aan de IJsselsingel 95 te Rheden. Aanvang 19.30 uur.

Deze thema- en netwerkavond voor besturen en andere kaderleden van vrijwilligersorganisaties heeft deze keer het thema ‘Duurzaam investeren in onze verenigingen’.
Dorien Everaars van TV Beekhuizen presenteert succesvolle praktijkvoorbeelden en sprekers van Rijn en IJssel Energie Coöperatie en de stichting Duurzaam Verenigen komen met handige tips hoe met duurzaam verenigingen aan de slag te gaan. Voorbeelden van leveranciers en welke financierings- en ondersteuningsmogelijkheden komen aan bod.

De deelnemers aan de Bestuurstafel kunnen over het onderwerp duurzaamheid met elkaar in gesprek, waardoor zij leren van elkaar en met een rugzak vol interessante en vooral concrete ideeën huiswaarts keren.

Aanmelden:
De koffie staat deze avond klaar vanaf 19.15 uur. Tussen 21.00 en 21.30 uur is er ruimte voor netwerken met een hapje en een drankje.
Het liefst even van tevoren (voor 23 maart) aanmelden bij Loket Vrijwillige Inzet – Maud van Braam, tel.: 0313 – 420 124 / mail [email protected] of bij Sportbedrijf Rheden – Hayke van Valburg, tel.: 06 – 241 67 136 / mail: [email protected]
Voor meer info: http://www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden/bestuurstafel

Foto: eerste editie van de Bestuurstafel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen