BGR enquête over nieuwe Dorpsschool Rozendaal

Foto: BGR Rozendaal

ROZENDAAL – Net voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2014 besloot de toenmalige Gemeenteraad van Rozendaal de locatie Bremlaan aan te wijzen als voorkeurslocatie voor de nieuwe Dorpsschool. Overigens wordt de locatie pas definitief als de bestemmingsplanwijziging onherroepelijk is.

De Belangen Gemeenschap Rozendaal (BGR) wilde het besluit over de voorkeurslocatie over de verkiezingen heen tillen, de andere fracties gingen daar echter niet in mee.

De BGR wil de belangen van alle Rozendalers vertegenwoordigen ook als oppositie en omdat zij als partij een open communicatie nastreven vindt u onderstaand een link naar enkele vragen over de nieuw te bouwen Dorpsschool. BGR stelt het belang van de kinderen en een snelle bouw centraal. De aanpak moet snel, haalbaar en betaalbaar zijn.

In een kleine gemeenschap als Rozendaal gaat iedereen de nieuwe Dorpsschool aan; de BGR vindt een wijkbijeenkomst alleen te weinig representatief en kiest daarom voor een enquête. Deze is uitgedeeld aan alle huishoudens in Rozendaal en staat op de website van de BGR: www.bgr.nu

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen