Inner Wheel Arnhem laat ook dit jaar kasteel Rosendael weer glimmen tijdens NLdoet!

Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen

ROZENDAAL – Het Oranje Fonds organiseert op 20 en 21 maart 2015, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.
NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Geldersch Landschap & Kasteelen is natuurlijk verheugd met dit initiatief en er zal onder meer op kasteel Rosendael een vrijwilligersactie plaatsvinden. Een twintigtal leden van de drie Inner Wheel Clubs uit Arnhem zal op zaterdag 21 maart aanstaande gezamenlijk het koper op Kasteel Rosendael weer laten glimmen. Dit onder meer in vervolg op afgelopen jaar waarop de dames vreselijk enthousiast aan het werk geweest zijn. Eigenlijk gelijk na afloop van de werkzaamheden in 2014 werd het project koper poetsen alweer voor het jaar 2015 “geadopteerd”.

Inner Wheel is een internationale organisatie van serviceclubs en is één van de grootst opererende serviceorganisaties en het grootste vrouwennetwerk ter wereld. Inner Wheel is wereldwijd actief in meer dan 100 landen en heeft ruim 103.000 leden.

De leden zijn enthousiaste mensen, die door het organiseren van allerlei activiteiten geld bijeen brengen voor sociale projecten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen