Schoolvoetbal Velp en Rozendaal trekt weer meer dan 1000 kinderen

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op 1 en 8 april 2015 organiseert Voetbalvereniging DVOV voor de twaalfde achtereenvolgende keer het Velps/Rozendaals schoolvoetbal-toernooi.

Het belooft een zeer bijzonder toernooi te worden want er hebben zich wederom meer dan 1000 voetballende kinderen opgegeven voor één van beide woensdagmiddagen. Op 1 april trekken de kinderen uit groep 3, 4 en 5 naar een bomvol sportpark ‘De Pinkenberg’, op 8 april de kinderen uit groep 6, 7 en 8.

Het toernooi wordt ondersteund door de gemeenten Rheden en Rozendaal, en door een grote hoeveelheid andere sponsoren. Die ervoor zorgen dat wij weer twee sportieve middagen kunnen neerzetten.

Ook dit jaar gaat het op beide middagen een aantrekkelijke, sportieve en gezellige aangelegenheid worden. Vanzelfsprekend gaat het er tijdens het toernooi om dat de best voetballende teams in de prijzen vallen.

Maar vooral ook omdat voor de toernooiorganisatie sportiviteit en originaliteit hoog in het vaandel staan. Het team dat zich het sportiefst gedraagt en voor het team dat zich het meest origineel presenteert, krijgt, een beker uitgereikt (en nog een geheime extra prijs).

Ook dit jaar zullen leerlingen van ’t Venster in samenwerking met begeleiders van DVOV optreden als scheidsrechters.

Goede doel:

Dit jaar voetballen de kinderen voor het goede doel kinderen in Myanmar. Samen met Jagyba proberen we zoveel mogelijk geld in te zamelen voor betere toekomstperspectieven voor de kinderen in Myanmar.

Meer informatie vind u op: http://jagyba.nl/over-jagyba/kinderen-van-myanmar/. Wilt u ook doneren kijk dan even op de site van het DVOV schoolvoetbaltoernooi of kom gezellig langs op 1 of 8 april.

Tijdens het toernooi is er niet alleen sprake van voetbal. De kinderen worden op diverse manieren vermaakt met o.a. een springkussen, muziek en Mascotte Vito van Vitesse zal aanwezig zijn. Kortom: DVOV heeft er alles aan gedaan om kinderen lekker in beweging te krijgen en te verbinden met de voetbalsport.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen