Moeder en 2 kinderen in shock, na brutale inbraak in Rheden, getuigen gezocht!

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Op de vroege zondagochtend om 0:15 uur heeft er een inbraak plaats gevonden op de Johan van Meeckerenstraat 8 door een nog onbekende dader.

De dader heeft een van de ramen opengeschopt, of met een breekijzer open gemaakt en is via deze binnen gekomen en heeft zich naar de woonkamer van de woning begeven. Dit terwijl de vrouw des huizes met 2 kleine kinderen, van 4 maanden en 2 jaar oud, op bed lagen.

In grote angst en paniek is er direct 112 gebeld, en de politie was er al na 4 minuten met maar liefst 6 voertuigen, 3 normale, 2 in burger en 1 busje. Helaas is er geen dader opgepakt, de politie heeft de braakschade onderzocht, en komt op de conclusie dat er inderdaad met brute kracht een zijraampje is opengemaakt. Hier zaten 3 stalen buizen voor, om de veiligheid te garanderen, ook dit heeft de inbreker(s) niet weerhouden de woning te betreden.

De vrouw heeft de inbreker nog door de woonkamer horen lopen, waarna deze met spoed, waarschijnlijk door er mensen in de woning aanwezig waren, vandoor is gegaan.

De politie is op zoek naar getuigen en wil graag meer informatie, heeft u een of meerdere verdachte personen gezien rond dat tijdstip? Of andere verdachte zaken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

De politie stelt een onderzoek in.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen