Het Rhedens De Tender doet mee aan opruimactie ‘Ik buurt mee’

Foto:

DIEREN – Vrijdagochtend 27 maart doen eerste-, tweede- en derdejaars leerlingen van Het Rhedens de Tender mee aan de opruimactie van ‘Ik buurt mee’.Een deel van de leerlingen ruimt op in Dieren en het andere deel steekt de handen uit de mouwen in De Havikerwaard.

Ik buurt mee! is een initiatief van de gemeente Rheden, in samenwerking met Vivare, Stichting Viva Rheden en de Politie. Samen met bewoners en betrokken organisaties werken zij aan een socialere, prettigere en veiligere buurt. De bewoners zijn daarbij van groot belang: zij maken de buurt. Samen zorgen ze ervoor dat het prettig wonen is in Rheden. Met aandacht voor elkaar en voor de leefomgeving. Leerlingen van Het Rhedens de Tender dragen graag hun steentje bij en doen dan ook met veel plezier aan de opruimactie mee!

School voor iedereen
Het Rhedens is een algemeen bijzondere scholengemeenschap met een compleet onderwijsaanbod. In Rozendaal kan men terecht voor alle leerjaren van havo, vwo en gymnasium. Het Rhedens Dieren heeft alle leerjaren vmbo en mavo alsmede onderbouw havo en vwo/vwo select met eventueel Latijn en Grieks (met aansluiting op de bovenbouw van Het Rhedens Rozendaal). Het Rhedens de Tender in Dieren, waar elke leerling individueel centraal staat, maakt het onderwijspakket compleet met praktijkonderwijs.

HetRhedensDeTender

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen