Rhedens maal gaat door!!

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Afgelopen week werd het bestuur van Stichting Rhedens Maal volkomen onverwachts geconfronteerd met het besluit van de kok en de vrijwilligers om per direct te stoppen bij het Rhedens Maal.

Het bestuur betreurt hun besluit om op te stappen en hoewel we een dringende appél hebben gedaan hun besluit te heroverwegen bleven ze volharden in hun besluit.

Op zoek naar kok(s) en vrijwilligers!
Wij willen als bestuur van het Rhedens Maal graag deze mooie maaltijdvoorziening kunnen blijven aanbieden voor alle (25 tot 30) gebruikers. We zijn dringend op zoek naar een nieuwe kok(s) en vrijwilligers die het stokje willen overnemen. Voor de komende weken zullen wij alles in het werk stellen de maaltijdvoorziening (op aangepaste wijze) voort te zetten.

We gaan dus gewoon door, NIEUW telefoonnummer!
U kunt zich aanmelden voor de maaltijden via email [email protected] of telefoonnummer 0630379873. Let op, dit is dus een nieuw telefoonnummer!

Ook vrijwilligers kunnen hier zich melden en iedereen met tips of ideeën: van harte welkom. We willen graag ons mooie Dorpsinitiatief dat onlangs haar 20 jaar bestaan vierde, voortzetten. Doet u mee?

Wij bedanken iedereen die zich in afgelopen periode heeft ingezet om het Rhedens Maal tot een succes te maken.

Kijk voor een eerdere publicatie op: http://rheden.nieuws.nl/nieuws/47857/al-20-jaar-het-rhedens-maal/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen