Open Coffee Velp/Rheden 5 jarig jubileum

RHEDEN – Op donderdag 23 april viert het ondernemersnetwerk Open Coffee Velp/Rheden haar vijfjarig bestaan. Vanwege dit jubileum heeft de zakelijke bijeenkomst in hotel De Roskam in Rheden in april een feestelijk tintje.

Ook de wethouder van Economische Zaken, Ronald Haverkamp, en verschillende raadsleden van de gemeente Rheden zijn tijdens deze speciale editie aanwezig.

Een Open Coffee (OC) is voor ondernemers, of mensen die een bedrijf willen beginnen, een laagdrempelige manier om lokaal te netwerken. Onder het genot van een kop koffie, thee of cappuccino worden tijdens deze maandelijkse netwerkochtenden contacten gelegd en ideeën uitgewisseld. Meer dan eens leidt een kennismaking of gesprek later tot samenwerking of een opdracht.

De bijeenkomsten van OC Velp/Rheden vinden elke vierde donderdag van de maand tussen 9.00 en 11.00 uur plaats in hotel De Roskam in Rheden. De toegang is gratis, je hoeft geen lid te zijn, je betaalt je eigen consumpties en je bent vrij om te komen of te gaan wanneer je wilt.

Initiatiefneemster en gastvrouw van OC Velp/Rheden, Margo Eggermont:

“Iedere maand komen gemiddeld zo’n vijfentwintig ondernemers op deze Open Coffee. De samenstelling wisselt per keer. In totaal zijn er zo’n 1.500 verschillende bezoekers geweest. Daarmee is volgens mij het belang van dit soort bijeenkomsten wel bewezen. We brengen de jubileumeditie van OC Velp/Rheden graag onder de aandacht van de politiek, omdat het groeiend aantal zzp’ers en startende ondernemers ook het economisch beleid van gemeenten raakt.”

Het unieke van OC Velp/Rheden
Wat onderscheidt OC Velp/Rheden van andere Open Coffees? Het sociale en informele karakter. Zo heet gastvrouw Margo Eggermont (of een vervanger) iedereen persoonlijk welkom. Zij maakt nieuwkomers wegwijs en stelt ze aan andere bezoekers voor.
Ook is er maandelijks een onderneming ‘speciale gast’. Die speciale gast krijgt de gelegenheid zijn of haar bedrijf één op één onder de aandacht te brengen bij de bezoekers die daarin belangstelling hebben. Er is bewust voor deze opzet gekozen, omdat algemene presentaties niet iedereen interesseren.

Aanmelden voor de jubileumeditie

Geïnteresseerde ondernemers zijn op 23 april van harte welkom tussen 9.00 uur en 11.00 uur in hotel De Roskam in Rheden. Graag (voor deze ene keer) vooraf even aanmelden op [email protected]. Lunch je na afloop mee (voor € 7,50 p.p.)? Geef dit dan vóór 17 april door via hetzelfde e-mailadres. Meer informatie vind je op www.oc-velp.nl/nieuws/.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen